prj1
Copyright: olechowski / 123RF Stock fotó

Munkaerőpiaci szolgáltatásfejlesztés a Holdpalotánál

TÁMOP-2.6.2-12/1-2013-0007 – „Munkaerőpiaci szolgáltatásfejlesztés a Holdpalotánál” A Holdpalota Közhasznú Egyesület munkaerőpiaci szolgáltatások kifejlesztéséhez kapott támogatást az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Programjából. A támogatás célja a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése különösen a hátrányos helyzetű térségekben.

A támogatás a szervezetek belső kapacitásainak erősítésével, a szervezeti kultúra fejlesztésével az érintett szervezetek által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását, szakmai innovációs képességének megerősödését szolgálja. A fejlesztés eredményeképpen a civil szervezeteknek nagyobb esélye lesz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (továbbiakban NFSZ) által működtetett munkaerő-piaci szolgáltatások rendszerébe való bekapcsolódásra és/vagy az innovatív foglalkoztatási kezdeményezések kidolgozására, megvalósítására. A munkaerő piaci szolgáltatásokhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer alkalmazására történő felkészüléssel biztosítható, hogy az ország egész területén azonos színvonalú szolgáltatásokat kapjanak az álláskeresők.

Pályázat megnevezése: TÁMOP-2.6.2-12/1 – Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése – konvergencia régiók
Támogatási összeg: 8.000.000,- Ft
Támogatási intenzitás: 100%
Projekt időtartama: 2013.05.01 – 2014.04.30.
Térség: Tiszafüred kistérség
Közreműködő Szervezet: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.